Mihai Fifor: cred că nu s-ar mai putea repeta o astfel de situație. A fost o lecție amară ceea ce s-a întâmplat la Caracal

522

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a declarat în urmă  cu câteva minute că va face o analiză a tuturor dosarelor de persoane dispărute începând din anul 1990. Fifor spune că vrea să vadă cum s-a acționat pentru fiecare situație în parte astfel încât să se poată vedea unde și cum s-a greșit. 

 Mihai Fifor a mai declarat ministerul se confruntă cu o criză de personal mai ales în mediul rural. „La fiecare inspectorat vom analiza dacă sunt vulnerabilități, le rezolvăm imediat„, a mai adăugat Fifor. El a făcut referire și la Comisia coordonată de Raed Arafat care va stabili unde sunt vulnerabilitățile în sistem

„A fost o lecție extrem de amară, cea pe care am trăit-o zilele trecute. Cred nu s-ar mai putea repetă un astfel de lucru. Fiecare lucrător din Ministerul de Interne este pregătit facă față acum unor astfel de situații„, a mai spus Mihai Fifor.

 

 

 

Articolul Mihai Fifor: cred că nu s-ar mai putea repeta o astfel de situație. A fost o lecție amară ceea ce s-a întâmplat la Caracal apare prima dată în Main News.

Source: New feed