Mihai Fifor, către Ponta: PSD n-o să vă ierte niciodată pentru trocurile pe care le-ați făcut prin casa de protocol a SRI

416

Secretarul general PSD, Mihai Fifor, i-a transmis lui Victor Ponta că niciun social-democrat nu va ierta trocurile pe care le-a făcut prin casa de protocol SRI și înțelegerile cu Traian Băsescu.

„Domnule Ponta, este jenant să faceți insinuări despre înțelegeri secrete privind numirea procurorului-șef european. Tocmai dumneavoastra care făceați pe la spatele partidului înțelegeri secrete cu președintele Băsescu, în care vă târguiați ca la piață cu numirile procurorilor-șefi?! De modul suburban in care atacati premierul nu e cazul sa mai vorbesc. Atat puteti dumneavoastra…

Dacă, insa, vă propuneți ca prin astfel de insinuări să câștigați încrederea membrilor PSD, vă înșelați amarnic. Nimeni din PSD nu vă va ierta trocurile pe care le făceați prin K2 (casă de protocol SRI, n.red), în dauna colegilor de partid, care munciseră din greu pentru a vă face prim-ministru, care si-au rupt pingelele alergand in campanii ca sa va faca presedinte si pe care i-ati tradat fara sa clipiti macar”, a scris Fifor pe Facebook.

Reacția acestuia vine după ce liderul Pro România, Victor Ponta, a transmis că a aflat de la oameni bine informați de la Bruxelles că premierul Dăncilă a negociat cu liderii europeni și le-a promis susținerea PSD pentru Laura Codruța Kovesi, în schimbul susținerii Rovanei Plumb în funcția de comisar european.

Articolul Mihai Fifor, către Ponta: PSD n-o să vă ierte niciodată pentru trocurile pe care le-ați făcut prin casa de protocol a SRI apare prima dată în Main News.

Source: New feed