Mihai Fifor, candidat la șefia PSD Arad: Sunt tentative de încălcare grosolană a statutului partidului. Facem o schimbare imperios necesară

17

Senatorul Mihai Fifor, candidat pentru funcția de președinte al PSD Arad, își îndeamnă colegii social-democrați, în ciuda tentativelor „disperate de încălcare grosolană a statutului partidului” ale opoziției, să aibă încredere în șansa pe care o au de a „redeveni credibili în fața ardelenilor”.

„In ciuda tuturor presiunilor inimaginabile la care sunt supusi colegii nostri cu drept de vot, in ciuda tentativelor disperate de incalcare grosolana a statutului partidului, vineri, pe 7 februarie, la Conferinta, dam o noua sansa organizatiei noastre si facem schimbarea. Cu maturitate, intelepciune, onestitate, curaj si incredere in sansa pe care o avem de a redeveni credibili in fata aradenilor.

Facem o schimbare imperios necesara pentru reconstruirea PSD Arad, pe principii, valori si norme corecte, moderne, europene.

Cu si pentru fiecare aradean in parte, construim un nou proiect politic si administrativ social-democrat, de dezvoltare a comunitatilor noastre.

Numai impreuna, suntem puternici! Pentru Arad!”, scrie Mihai Fifor pe Facebook.

Articolul Mihai Fifor, candidat la șefia PSD Arad: Sunt tentative de încălcare grosolană a statutului partidului. Facem o schimbare imperios necesară apare prima dată în Main News.

Source: New feed