Meleșcanu: Doresc salvarea colaborării dintre ALDE și PSD pentru binele României. Nu aspir la funcții

529

Fostul ministru al Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, a declarat că își dorește să rămână membru ALDE și salvarea colaborării ALDE- PSD pentru binele României și al partidului. El susține că, la vârsta pe care o are, nu aspiră la funcții.

„Obiectivul oricarui politician responsabil este de a face cat mai mult bine pentru cat mai multi oameni”

Tin sa precizez ca:
– sunt membru ALDE si raman membru ALDE
– doresc consolidarea si succesul ALDE
– doresc salvarea colaborarii ALDE – PSD pentru binele ALDE si al Romaniei

La varsta si experienta mea, nu aspir la functii, ci ofer experienta mea binelui public”, a scris Melescanu pe Facebook.

El a precizat că va candida pentru președinția Senatului „pentru a ține ALDE împreună și pentru a continua proiectul PSD-ALDE început în 2016.

„Blocajul guvernamental face ca proiectele sa se opreasca, iar oamenii sa nu-si mai poata primi salariile!
Am ajuns in situatia in care oamenii, in interesul carora ar trebui sa lucreze politicienii, sa aiba de suferit. Romania are nevoie de echilibru, stabilitate si continuitate!”, a încheiat Teodor Melescanu.

Meleșcanu este susținut la șefia Senatului chiar de Partidul Social Democrat, deși în urmă cu aproximativ două săptămâni, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat retragerea de la guvernare.

Articolul Meleșcanu: Doresc salvarea colaborării dintre ALDE și PSD pentru binele României. Nu aspir la funcții apare prima dată în Main News.

Source: New feed