Meleșcanu: Dacă voi fi exclus din ALDE, voi ataca în instanță decizia colegilor

402

Fostul ministru al Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, a declarat că în cazul în care colegii săi vor adopta măsura excluderii sale din ALDE, acesta va ataca în instanță decizia membrilor partidului.

Meleșcanu a mai spus că a votat împotriva excluderii membrilor ALDE care acceptă funcții de la un alt partid.  „Eu am votat împotrivă, nu e niciun secret”.

„Nu poți să îi interzici sau să îl declari practic exclus dacă va candida la o funcție în Parlament. Cum se poate explica acest lucru? Spuneți-mi și mie?”, a declarat Teodor Meleșcanu, la Digi24.

Dacă hotărârea ALDE de a-l exclude din partid se va pune în aplicare, Teodor Meleșcanu a precizat că își va căuta dreptatea.

Întrebat dacă ar ataca în instanță o astfel de decizie, vice-președintele ALDE a răspuns: „Da sigur, nici o problemă. Eu oricum nu sunt adeptul bătăliilor, dumneavoastră sunteți obișnuită că toată lumea când vine sunt bătălii între invitați. Eu cred că trebuie să avem cu toții un spirit de rațiune și de înțelegere a perioadei prin care trecem și nu e o perioadă foarte bună pentru partidul nostru”.

Teodor Meleșcanu este susținut de Partidul Social Democrat pentru a prelua funcția de președinte al Senatului. Această decizie ar putea duce la excluderea sa din ALDE.

Articolul Meleșcanu: Dacă voi fi exclus din ALDE, voi ataca în instanță decizia colegilor apare prima dată în Main News.

Source: New feed