Marian Vanghelie, candidatul Partidului Ecologist Român pentru un loc în Parlament

91

Marian Vanghelie li se alătură foștilor colegi din PSD care au devenit ecologiști peste noapte. Fostul primar al Sectorului 5 candidează din partea Partidului Ecologist Român, filiala Călărași, pentru un loc în Camera Deputaților, potrivit G4Media.

Lista candidaților Partidului Ecologist Român a fost contestată inițial la Biroul Electoral de Circumscripție Județeană, dar Tribunalul Călărași le-a dat câștig de cauză ecologiștilor.

CITEȘTE ȘI: Cine sunt social-democrații deveniți ecologiști peste noapte, după ce n-au prins un loc pe listele PSD la parlamentare

Astfel, fostul primar al Sectorului 5 se luptă pentru a reprezenta județul Călărași din Camera Deputaților, fiind primul pe lista partidului.

Vanghelie li se alătură foștilor colegi din PSD, Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu sau Cătălin „Mitralieră” Rădulescu, candidați pe listele Partidului Ecologist Român pentru un loc în Parlament.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Marian Vanghelie, candidatul Partidului Ecologist Român pentru un loc în Parlament apare prima dată în Main News.

Source: New feed