Marcel Vela a anunțat că se vor închide mai multe puncte de trecere a frontierei

19

Într-o declarație de presă, joi, 12 martie, ministrul interimar al Internelor, Marcel Vela, a anunțat închiderea a mai multe puncte de trecere a frontierei, la graniţa României cu Ungaria, Ucraina, Bulgaria, Serbia şi Republica Moldova.

 „Pentru folosirea eficientă a resurselor în punctele de trecere a frontierei cu flux mare de trafic urmează să fie închise temporar mai multe puncte de trecere a frontierei, în care în prezent se înregistrează un trafic redus”, a transmis Marcel Vela.

La frontiera cu Ungaria, urmează să fie închise punctele de trecere: Turnu, Săcuieni, Salonta și Valea lui Mihai.

La frontiera cu Ucraina, se închide punctul de trecere Sighet.

Vor fi închise la granița cu Bulgaria următoarea puncte de trecere a frontierei: Negru Vodă, Lipnița, Dobromir, Zimnicea, Turnu Măgurele și Bechet.

La frontiera cu Republica Moldova: Rădăuți-Prut și Oancea.

La frontiera cu Serbia, punctele care au fost închise unilateral de autoritățile sârbe: Porțile de Fier II, Moldova Nouă, Foieni, Lunga, Vâlcan, Drobeta Turnu Severin și Naideş. Rămân funcționale pe frontiera cu Serbia: Porțile de Fier I, Moravița și Jimbolia.

 

Sursa foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Articolul Marcel Vela a anunțat că se vor închide mai multe puncte de trecere a frontierei apare prima dată în Main News.

Source: New feed