Marcel Ciolacu: Vom solicita desecretizarea stenogramelor din ședința de guvern să citească toți românii ce s-a putut întâmpla în toiul nopții

87

Liderul PSD interimar, Marcel Ciolacu, a declarat înainte de dezbaterea și votul moțiunii de cenzură că va solicita desecretizarea stenogramelor din ședința de guvern de marți seară „ca să vadă și să citească toți românii ce s-a putut întâmpla într-o ședință de guvern în toiul nopții”.

„Eu în virtutea funcției de președinte al Camerei Deputaților, în acest moment, nu am acces la toate ordonanțele votate azi noapte de către Guvernul Orban. Îi felicit, între ghilimele, pentru acest record absolut de 25 de ordonanțe și 21 de hotărâri de guvern date într-o noapte. Categoric vom scrie mai mulți președinți de partide Avocatului Poporului să se sesizeze cu privire la OUG de modificare a sistemului electoral. O să sesizăm Comisia de Monitorizare de la PCE, dar și Comisia de la Veneția si o să solicitam desecretizarea stenogramelor din ședința de guvern de azi noapte să vadă și să citească toți romanii ce s-a putut întâmpla într-o ședință de guvern în toiul nopții. Mai multe o să vorbim după moțiunea de cenzură, care va trece”, a declarat Marcel Ciolacu.

Inquam Photos / George Călin

Articolul Marcel Ciolacu: Vom solicita desecretizarea stenogramelor din ședința de guvern să citească toți românii ce s-a putut întâmpla în toiul nopții apare prima dată în Main News.

Source: New feed