Marcel Ciolacu susține că PSD a solicitat BEC renumărarea voturilor pentru Sectorul 1

26

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat luni seară că partidul a înaintat o solicitare Biroului Electoral Central (BEC) pentru renumărarea voturilor în Sectorul 1.

Ciolacu susține că, potrivit numărătorii paralele făcută de PSD, Daniel Tudorache ar avea un avans de 200 de voturi în fața candidatei „dreptei”, Clotilde Armand.

„Avem o numărătoare paralelă, fiecare reprezentant al unui partid în secţia de vot pleacă acasă cu o copie după procesul verbal. Fiecare partid are un soft, are programul care  e simplu, e un excel, nu e o grozăvie, unde se adună voturile. La numărătoarea paralelă a PSD ne dă că domnul Daniel Florea (n.r. – Daniel Tudorache) a câştigat alegerile cu două sute şi ceva de voturi, şi atunci avem şi noi aceste întrebări: «Dom-le, e posibil să fi fost introduse eronat în soft-ul BEC-ului anumite buletine de vot, anumite procese verbale şi avem acest drept să vedem aceste lucruri. S-a depus plângere la BEC ca să fie iarăşi numerotate, iarăşi numărate toate voturile”, a declarat Marcel Ciolacu, citat de News.ro.

Lupta pentru câștigarea fotoliului de primar al Sectorului 1 este extrem de strânsă, ambii candidați declarându-și victoria. Potrivit datelor parțiale, Clotilde Armand se situează în fața lui Dan Tudorache cu aproximativ 1.500 de voturi.

CITEȘTE ȘI: Luptă cu scandal și acuzații de fraudă pentru Primăria Sectorului 1 / Poliția intervine după ce un candidat a fost surprins cu peste 100 de procese verbale asupra sa

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Articolul Marcel Ciolacu susține că PSD a solicitat BEC renumărarea voturilor pentru Sectorul 1 apare prima dată în Main News.

Source: New feed