Marcel Ciolacu: „Subsemnatule Orban”, tu nu mai poți avea nicio funcție în statul român

25

Marcel Ciolacu susține că Ludovic Orban nu mai poate avea nicio funcție în statul român, după ce acesta din urmă a anunțat că este una dintre variantele propuse de PNL pentru funcția de prim-ministru. Președintele PSD consideră că Alexandru Rafila ar fi „singura soluție” pentru a conduce noul Guvern. 

Circul pierzătorilor nu mai pleacă din oraș! Mai nou, ”subsemnatul Orban” se autopropune iarăși premier, o funcție din care a plecat acum o săptămână de incompetent ce a fost în gestionarea pandemiei și a economiei.

Nu, ”subsemnatule Orban”! Tu nu mai poți avea nicio funcție în statul român. Nu o meriți! Oamenii mor pe capete, în timp ce voi, inconștienților, continuați să vă bateți pe ciolan!

Singura soluție este premierul propus de PSD – Alexandru Rafila! Strângeți-vă circul ridicol și plecați odată acasă! Pierzătorilor!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: PNL, două propuneri pentru a continua negocierile: Florin Cîțu – premier și Ludovic Orban președinte al Camerei Deputaților sau Ludovic Orban – premier și Florin Cîțu președinte al Senatului

Ludovic Orban a anunțat că Partidul Național Liberal va continua negocierile cu USR-PLUS și UDMR și a precizat că Biroul Politic Național a luat decizia de a flexibiliza mandatul de negociere.

Liberalii propun două variante: Florin Cîțu să ocupe funcția de prim-ministru și Ludovic Orban să ocupe funcția de președinte al Camerei Deputaților sau Ludovic Orban să ocupe funcția de prim-ministru și Florin Cîțu să ocupe funcția de președinte al Senatului.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Marcel Ciolacu: „Subsemnatule Orban”, tu nu mai poți avea nicio funcție în statul român apare prima dată în Main News.

Source: New feed