Marcel Ciolacu: Sărăcie, Frig și Foame – Adevăratul program de guvernare al oricărui premier pus de Iohannis

13

Marcel Ciolacu, președintele PSD, susține că, după doi ani de guvernat țara, reprezentanții dreptei, USR și PNL, și-au epuizat resursele de credibilitate și competență, precizând că ar fi responsabili pentru crizele cu care se confruntă România.

Sărăcie, Frig și Foame – acesta este adevăratul program de guvernare al oricărui premier pus de Iohannis, indiferent că-l cheamă Cioloș sau Cițu! După doi ani de administrat țara, Dreapta și-a epuizat orice resursă de credibilitate și competență”, a scris Marcel Ciolacu, marți, 12 octombrie, pe Facebook.

Președintele PSD arată că România are cea mai scumpă piață a energiei din Europa, iar gazul pentru iarnă este de 5 ori mai scump.

Inflația a explodat, prețul alimentelor a crescut în multe cazuri și cu 40%, iar antreprenorii primesc zilnic șocuri legate de viitor. Românii tremură de frig în case, bolnavii tremură de spaimă în spitale, copiii trec săptămânal cu sutele de mii către o școală online formală și fără resurse reale de funcționare”, a precizat președintele social-democraților.

Ciolacu a precizat că social-democrații vor construi o majoritate concretă pentru a trece în Parlament, săptămâna viitoare, proiectul pentru plafonarea prețurilor la gaze și energie, inițiat de PSD.

Aceasta este adevărata prioritate pentru binele populației! Este răspunsul nostru concret la iresponsabilitatea lor fără margini”, a adăugat Ciolacu.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Marcel Ciolacu: Sărăcie, Frig și Foame – Adevăratul program de guvernare al oricărui premier pus de Iohannis apare prima dată în Main News.

Source: New feed