Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu cancelarul Germaniei / Ce i-a transmis liderul PSD lui Olaf Scholz

61

Marcel Ciolacu, prezent la reuniunea social-democraților din Europa, s-a întâlnit sâmbătă, 15 octombrie, cu cancelarul Germaniei, Olaf Scholz.

I-am mulțumit cancelarului Germaniei, domnul Olaf Scholz, pentru întregul sprijin acordat în accederea României la spațiul Schengen, mesajul recent de sprijin, transmis de la Praga, fiind practic o încununare a celor 30 de ani de cooperare și parteneriat în Europa cu Germania”, a transmis liderul PSD, la scurt timp după întâlnirea cu cancelarul german.

Liderul social-democraților din România i-a mai transmis cancelarului german că PSD își dorește să consolideze prezența investitorilor germani pe piețele românești și că țara noastră este deschisă să primească firmele germane relocate din Belarus și Rusia.

În plus, Ciolacu s-a mai întâlnit și cu Ylva Johansson, comisarul european pentru Afaceri Interne, căreia i-a mulțumit pentru sprijinul manifestat de-a lungul timpului în privința aderării României la Schengen.

Am salutat totodată colaborarea excelentă atât în ceea ce privește protejarea frontierelor externe ale UE, cât și în gestionarea crizei refugiaților, asigurând-o că România va depune în continuare toate eforturile pentru protecția refugiaților, în special copii, dar și pentru a asigura transportul mărfurilor către și dinspre Ucraina”, a adăugat liderul PSD.

Sursă foto: Marcel Ciolacu / Facebook

Articolul Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu cancelarul Germaniei / Ce i-a transmis liderul PSD lui Olaf Scholz apare prima dată în Main News.

Source: New feed