Marcel Ciolacu propune o dezbatere între specialiștii PSD și PNL pe tema combaterii pandemiei de COVID-19

23

Marcel Ciolacu propune o dezbatere între specialiștii Partidului Social Democrat și cei ai Partidului Național Liberal pe tema combaterii pandemiei de COVID-19. Liderul PSD susține că Alexandru Rafila este pregătit să participe la dezbatere.

Marcel Ciolacu susține că măsurile propuse de PSD pentru combaterea pandemiei de COVID-19 ar fi concrete, coerente și vor ajuta România să treacă peste criză.

CITEȘTE ȘI: FOTO Marcel Ciolacu și Mihai Tudose, surprinși în timp ce nu respectau normele de distanțare socială / Amenzi de 21.000 de lei

Sănătatea şi siguranţa românilor sunt cele mai importante. Nimic nu este mai important decât acestea. Toate măsurile din planul PSD pentru combaterea pandemiei sunt elaborate de experţi, nu de impostori şi habarnişti ca la PNL. Sunt măsuri concrete, coerente, care vor ajuta România să treacă de această criză şi să revenim mai puternici. De aceea, astăzi îi provoc pe actualii guvernanţi. Să participe la o dezbatere. Specialiştii PSD versus specialiştii PNL. Măsurile PSD pentru combaterea pandemiei versus măsurile PNL”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Articolul Marcel Ciolacu propune o dezbatere între specialiștii PSD și PNL pe tema combaterii pandemiei de COVID-19 apare prima dată în Main News.

Source: New feed