Marcel Ciolacu, mesaj pentru tinerii social-democrați: Președintele nu a iubit vreodată PSD, nu vă faceți iluzii

78

Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat (PSD), le-a vorbit vineri, 9 septembrie, tinerilor social-democrați adunați la Costinești. Liderul PSD a vorbit despre proiectul inițiat de Klaus Iohannis, România Educată, și le-a transmis tinerilor social-democrați că președintele „nu a susținut sau a iubit vreodată PSD-ul”.

Marcel Ciolacu a anunțat că PSD va depune amendamente la pachetul de legi ale Educației în timpul dezbaterilor din Parlament, argumentând că „învățământul nu este doar pentru elite”.

Avem acest proiect, România educată, nu ştiu dacă este suficient, nu ştiu dacă va fi ce trebuie României. Ce ştiu este că PSD (..) are resursa umană necesară de a face o Românie educată. Ştiu, de asemenea, că trebuie făcut ceva, că trebuie schimbat ceva, că plecăm de la proiectul, nu al unei persoane care a susţinut sau a iubit vreodată PSD-ul, nu vă faceţi iluzii, nici nu o să vă iubească vreodată. Nu are importanţă, important este proiectul”, le-a transmis Marcel Ciolacu tinerilor social-democrați, citat de News.ro.

Ciolacu le-a transmis, ulterior, jurnaliștilor că „a spus un adevăr”.

Vi s-a părut că a iubit PSD domnul preşedinte?! Eu nu pot să-i mint pe tineri”, a răspuns liderul PSD.

Totodată, liderul social-democrat i-a contrazis pe reprezentanții presei care au menționat că președintele Klaus Iohannis a băgat PSD la guvernare.

Domnul preşedinte l-a desemnat pe domnul Nicolae Ciucă premier şi a creat o majoritate. Aşa scrie la Constituţie”, a explicat Ciolacu.

Sursă foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Articolul Marcel Ciolacu, mesaj pentru tinerii social-democrați: Președintele nu a iubit vreodată PSD, nu vă faceți iluzii apare prima dată în Main News.

Source: New feed