Marcel Ciolacu le cere decidenților și partidelor politice să susțină aderarea României la Schengen

82

Președintele PSD a făcut apel vineri, 7 octombrie, la unitate politică din partea decidenților și partidelor din România pentru aderarea țării noastre la Spațiul Schengen.

Este foarte important ca în această perioadă să fim cu toții uniți și să acționăm pentru țara noastră. În această chestiune nu e loc de orgolii și rivalități. Apelul meu este ca toate partidele să utilizeze contactele pe care le au în familiile lor politice europene, pentru susținerea aderării României la Spațiul Schengen”, este apelul lui Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a precizat că va pleda pentru aderarea țării la Schengen la Congresul Socialiștilor Europeni și a menționat că social-democrații „au zilnic discuții cu oficiali din alte state membre pentru a-i convinge să susțină cauza României”.

Nu trebuie să avem vreo rezervă în această luptă pentru un obiectiv national strategic, fiindcă dreptatea este de partea noastră! România îndeplinește de mult timp toate condițiile tehnice de aderare, iar conduita țării noastre în gestionarea fluxurilor de refugiați din Ucraina și în asigurarea rutelor de export pentru grânele ucrainene, arată că merităm pe deplin admiterea în Spațiul Schengen”, a adăugat șeful PSD.

CITEȘTE ȘI: Premierul Țărilor de Jos, Mark Rutte, ar urma să vină în România

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Marcel Ciolacu le cere decidenților și partidelor politice să susțină aderarea României la Schengen apare prima dată în Main News.

Source: New feed