Marcel Ciolacu, după publicarea PNRR: Împrumuta 15 miliarde de euro doar pentru a hrăni prietenii

21

La doar câteva ore după publicarea Planului Național de Redresare și Reziliență, președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a lansat acuzații dure asupra reprezentanților Guvernului.

„’RomâniiTrebuieSăȘtie’ că vom împrumuta 15 miliarde de euro doar pentru a hrăni prietenii, firmele de consultanță și membrii de partid care vor vota în congresele PNL și USR. Dezvoltarea României, reducerea decalajelor, creșterea nivelului de trai al românilor, educația, sănătatea, infrastructura, agricultura și firmele românești mai pot aștepta.
Cîțu și Barna au de câștigat niște alegeri interne și singura lor grijă a fost transformarea PNRR-ul în vițelul de aur al baronetului și clientelei lor de partid. După ei, potopul”, a scris Marcel Ciolacu, pe pagina personală de Facebook.

Guvernul a publicat, miercuri, în integralitate, Planul Național de Redresare și Reziliență, prin care România va putea accesa 29,2 miliarde euro din fonduri europene – 14,2 miliarde granturi și 15 miliarde euro credite.

CITEȘTE ȘI: DOCUMENT Guvernul a inclus 434 km de autostradă spre finanțare prin PNRR

CITEȘTE ȘI: Investiții importante prin PNRR în infrastructura feroviară și material rulant: 311 km de cale ferată modernizată, 110 km de cale ferată electrificată, 12 trenuri pe hidrogen și 20 de trenuri electrice

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Articolul Marcel Ciolacu, după publicarea PNRR: Împrumuta 15 miliarde de euro doar pentru a hrăni prietenii apare prima dată în Main News.

Source: New feed