Marcel Ciolacu, după anunțarea acordului formării unei coaliții de guvernare: Șandramaua pierzătorilor se va prăbuși asurzitor în doar câteva luni

31

La scurt timp după ce PNL, USR PLUS și UDMR au anunțat încheierea unui acord pentru o viitoare coaliție de guvernare, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat criticat vehement înțelegerea și anunțat că social-democrații vor vota împotriva constituirii cabinetului.

„Șandramaua pierzătorilor se va prăbuși asurzitor în doar câteva luni. Foamea de funcții a lui Orban și Barna a învins interesul pentru soluțiile reale de a scoate România din criza sanitară și economică.

Niște hiene politice care nu vor face nicio reformă! Un premier de paie ținut în lesă de Orban. Și doi vicepremieri care aveau nevoie de niște birouri, că de coordonat nu vor coordona nimic!

PSD nu va vota niciodată acest guvern al menținerii României în criză, al subdezvoltării, al prăduirii naționale!

Totuși, președintele Iohannis doarme liniștit când știe că peneliștii săi au dat pădurile României pe mâna celor care cumpărau Ardealul și fugeau cu el în spate?!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Șandramaua pierzătorilor se va prăbuși asurzitor în doar câteva luni. Foamea de funcții a lui Orban și Barna a învins…

Publicată de Marcel Ciolacu pe Vineri, 18 decembrie 2020

CITEȘTE ȘI: BREAKING Acord pentru formarea coaliției de guvernare: 9 ministere PNL, USR PLUS – 6 și UDMR – 3

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Articolul Marcel Ciolacu, după anunțarea acordului formării unei coaliții de guvernare: Șandramaua pierzătorilor se va prăbuși asurzitor în doar câteva luni apare prima dată în Main News.

Source: New feed