Marcel Ciolacu critică modificările anunțate în rectificarea bugetară de vineri

34

Marcel Ciolacu a declarat că rectificarea bugetară propusă de Guvernul condus de Ludovic Orban este făcută în ”bătaie de joc” și nu rezolvă niciuna dintre problemele țării.

Liderul interimar al PSD a anunțat, printr-o postare pe Facebook, că schimbările anunțate joi seară de către Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, ar sfida realitatea și asigură că Parlamentul va corecta problemele pe care acesta le sesizează.

CITEȘTE ȘI: LIVE Ministrul Finanțelor anunță creșterea pensiilor / Florin Cîțu: Deficitul bugetar este estimat să crească de la 6,7% din PIB la 8,6% din PIB

O rectificare a răzbunării față de popor! O rectificare bugetară care nu rezolvă niciuna dintre marile probleme ale țării, făcută în bătaie de joc și în disprețul realității!

Tăierile de venituri, anunțate de Putere drept ”cele mai mari creșteri” nu doar că sunt contrare legilor în vigoare, dar ele sfidează realitatea dată de explozia prețurilor și de scăderea nivelului de trai.

O rectificare bugetară prin care Puterea și-a asigurat continuarea unui terorism politic prin racolarea de primari din fonduri guvernamentale și dovada clară a bătăii de joc față de viitorul României. Bani doar de rapt și de racolat! Nu investiții, nu sprijin pentru agricultura românească afectată de secetă sau pentru economia națională pusă pe butuci de măsuri aberante.

O rectificare prin care s-a vizat doar asigurarea luxului prezidențial, prin care s-au premiat serviciile și s-au penalizat instituțiile care și-au permis să controleze tunurile date sub pretextul pandemiei.

O rectificare pe care, vă asigur, o vom corecta în Parlament!” scrie în postarea publicată de Marcel Ciolacu.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

 

 

Articolul Marcel Ciolacu critică modificările anunțate în rectificarea bugetară de vineri apare prima dată în Main News.

Source: New feed