Marcel Ciolacu cere Guvernului să nu își mai bată joc de copii, după ce PNL a atacat la CCR legea de respingere a creșterii etapizate a alocațiilor

188

Marcel Ciolacu a reacționat după ce PNL a contestat la Curtea Constituțională legea de respingere a creșterii etapizate a alocațiilor. Liderul PSD cere liberalilor să nu-și mai bată joc de copii și să le dubleze alocațiile.

Marcel Ciolacu susține că Guvernul Orban se luptă să nu dubleze alocațiile copiilor și îi cere președintelui Klaus Iohannis să justifice acțiunea liberalilor de a ataca legea de respingere a creșterii etapizate a alocațiilor la CCR.

Dar chiar nu vă crapă obrazul de rușine?!

Același Guvern incompetent care a făcut din deschiderea școlilor o mare bătaie de joc, se luptă acum pe toate căile să nu dubleze alocațiile copiilor!

Azi, peneliștii au contestat din nou la Curtea Constituțională legea votată de Parlament și promulgată de președintele Iohannis. Asta deși CCR le-a mai spus o dată că bat câmpii și că legea votată de PSD este perfect constituțională.

Iohannis trebuie să iasă astăzi și să justifice această nouă decizie aberantă a Guvernului său! Până când mai tolerează acest guvern care fură până și drepturile copiilor?!

Eu am un singur mesaj. Nu vă mai bateți joc de copii!

DUBLAȚI ALOCAȚIILE! Respectați legea”, se arată într-o postare publicată de Marcel Ciolacu.

Pe 23 august, premierul Ludovic Orban anunțase că Guvernul va sesiza CCR în legătură cu respingerea unei ordonanțe de urgență ce prevedea creșterea etapizată a alocațiilor pentru copii.

Am luat decizia de a creşte etapizat, de a menţine sensul legii, de a dubla alocaţiile, dar să o facem etapizat, în funcţie de revenirea economică şi de capacitatea efectivă a bugetului de a face faţă acestei noi cheltuieli. În populismul caracteristic, PSD a continuat să respingă această soluţie raţională, fundamentată economic şi singura care poate să stea în picioare. Ne vom apăra punctul de vedere. Cu siguranţă pregătim argumentele pentru a putea sesiza la CCR”, declarase Ludovic Orban.

CCR o să dezbată pe 24 septembrie sesizarea Guvernului.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Marcel Ciolacu cere Guvernului să nu își mai bată joc de copii, după ce PNL a atacat la CCR legea de respingere a creșterii etapizate a alocațiilor apare prima dată în Main News.

Source: New feed