Marcel Ciolacu anunță că PSD va depune o moțiune de cenzură în următoarele două luni: O s-o depunem când vom avea cele mai multe șanse să treacă

19

Marcel Ciolacu susține că Partidul Social Democrat va depune o moțiune de cenzură în această sesiune parlamentară, care ține până în iunie, dar a precizat că încercarea de a demite Guvernul va veni în momentul în care aceasta va avea cele mai mari șanse să treacă de votul parlamentarilor. 

S-a făcut o presiune ca noi să depunem moţiunea de cenzură în această perioadă, cât era criza politică din interiorul coaliţiei, gâlceava aia. Eu nu fac planurile după USR, noi ne facem planurile după PSD. În această sesiune parlamentară Partidul Social Democrat va depune o moţiune de cenzură. Nu credeţi că s-au împăcat sau că acest guvern va funcţiona de mâine… vedem cum funcţionează, mor oamenii pe capete”, a declarat Marcel Ciolacu, joi seară, la Antena 3, citat de News.ro.

Marcel Ciolacu nu a oferit detalii suplimentare în legătură cu momentul în care PSD va depune o moțiune de cenzură, în condițiile în care luna iunie este ultima lună a sesiunii parlamentare.

Avem în aceste două luni, lucrăm la moţiunea de cenzură şi o să o depunem atunci când vom avea cele mai multe şanse ca moţiunea să treacă. Este pentru prima oară după 30 de ani când numai după patru luni de la instaurarea unui guvern se vorbeşte de căderea Guvernului în mod real”, a spus Ciolacu.

Liderul PSD susține că actuala coaliție de la guvernare ar fi una a „pierdanților (n.r. perdanților)”, precizând că ar fi mai „răi decât CDR-ul”.

Tu, fiind perdant, nu ai nicio motivaţie în faţa românilor care până la urmă nu te-au votat şi nu te-au dorit în acel loc. Ei au nişte interese, sunt trei guverne într-unul singur, au interese total diferite. Este un chin între PNL şi USR-PLUS care e de vină şi au nişte lupte interne între Cîţu şi Orban, între Cioloş şi Barna şi aceste lucruri se văd. Este o incoerenţă în zona actului guvernamental”, a precizat liderul social-democraților.

Sursă foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Articolul Marcel Ciolacu anunță că PSD va depune o moțiune de cenzură în următoarele două luni: O s-o depunem când vom avea cele mai multe șanse să treacă apare prima dată în Main News.

Source: New feed