Marcel Ciolacu, acuzații lipsite de dovezi: Plafonați cazurile pentru că nu testați, ajustați cifrele din pix!

16

Marcel Ciolacu îl acuză pe Klaus Iohannis de propagandă mincinoasă și susține că datele raportate de Grupul de Comunicare Strategică ar fi ajustate „din pix”, fără să ofere dovezi în acest sens. 

Propagandă mincinoasă! Asta face Iohannis! Plafonați cazurile… pentru că nu testați! Ajustați cifrele din pix! Chiar credeți că românii nu au înțeles ce faceți?! V-au spus-o verde în față specialiștii, statisticienii, toți cei de bună credință!

Doar Iohannis continuă să repete ca o flașnetă electorală că Guvernul Său e cel mai bun și mai deștept de pe planetă!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Klaus Iohannis: Vă solicit tuturor, respectaţi noul set de măsuri!

Președintele PSD îl sfătuiește pe Klaus Iohannis să îl „scuture de guler” pe premierul Ludovic Orban, întrebându-l de ce nu s-a atins capacitatea de 50.000 de teste zilnice.

Dar să-l scuturați de guler pe Orban și să-l întrebați de ce nu s-a atins niciodată capacitatea de #50000 de teste zilnice cu care se tot laudă, nu puteți, domnule Iohannis? Sau să-l întrebați de ce românii continuă să se testeze la #privat, pe banii lor, pentru că Orban nu e în stare să facă anchetele epidemiologice așa cum trebuie?!

Degeaba îl acoperiți! Românii știu deja ce faceți! Alegeri și apoi – când toată mizeria va ieși la suprafață – închidere. Totală!

Eu însă cred că nu vă vor lăsa...”, a conchis Marcel Ciolacu.

Propagandă mincinoasă! Asta face Iohannis! Plafonați cazurile… pentru că nu testați! Ajustați cifrele din pix! Chiar…

Publicată de Marcel Ciolacu pe Vineri, 13 noiembrie 2020

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Marcel Ciolacu, acuzații lipsite de dovezi: Plafonați cazurile pentru că nu testați, ajustați cifrele din pix! apare prima dată în Main News.

Source: New feed