Marcel Ciolacu, acuzații către Klaus Iohannis și Guvern: Voi sunteți singurii responsabili pentru fiecare dintre miile de persoane infectate în fiecare zi!

60

Marcel Ciolacu continuă acuzațiile la adresa lui Klaus Iohannis și a Guvernului cu privire la situația pandemiei de coronavirus din România. Liderul PSD susține că creșterea numărului de cazuri de COVID-19 i s-ar datora Executivului, care ar fi condus de președinte.

Marcel Ciolacu este de părere că românii au făcut tot ce a depins de ei pentru a ține sub control pandemia de coronavirus și că Guvernul, condus de Klaus Iohannis, ar fi de vină pentru creșterea alarmantă a numărului de cazuri de COVID-19.

Responsabilitatea pentru situația în care se află astăzi România aparține în integralitate Guvernului condus de Iohannis! Oricât de mult balet ar face președintele în fiecare miercuri, în încercarea disperată de a-i spăla pe Orban și gașca sa de hoți și incompetenți.

Să ai TOATĂ puterea, dar să dai vina pe români pentru că Guvernul TĂU a scăpat total de sub control pandemia este groaznic de grețos! Este prea mult!
❗Românii sau Iohannis și PNL au deschis școlile fără nicio măsură de protecție necesară?!
❗Românii sau Iohannis și PNL au ținut cu dinții să fie alegeri, în aceleași școli nepregătite pentru pandemie?!
❗Românii sau Iohannis și PNL sunt de vină că, deși sunt de 10 luni la guvernare, nu mai există stocuri de Remdesivir, medicament esențial în tratarea coronavirusului?!
❗Românii sau Iohannis și PNL sunt vinovați pentru că nu se găsesc nici măcar vaccinurile antigripale?! Sau banalul Euthyrox?
❗Românii sau Iohannis și PNL sunt vinovați că achiziția de ventilatoare a ajuns pe masa DNA și nu în spitale, unde trebuia?!
Ați mers prea departe cu tupeul! Voi sunteți singurii responsabili pentru fiecare dintre miile de persoane infectate în fiecare zi! Voi și dorința bolnavă de a păstra cu orice preț puterea!
Românii sunt adevărații eroi! Pentru că au făcut tot ce au putut să se protejeze! Fără sprijin din partea DSP-urilor, fără niciun sprijin din partea guvernului, fără măcar o comunicare coerentă din partea autorităților!

P.S. Problemele românilor sunt locurile de muncă, accesul la sănătate și educație reală, siguranță alimentară. Nu foamea voastră de bani și putere!”, a declarat Marcel Ciolacu, printr-o postare pe Facebook.

Președintele #PSD Marcel Ciolacu: “Responsabilitatea pentru situația în care se află astăzi România aparține în…

Publicată de Partidul Social Democrat pe Miercuri, 7 octombrie 2020

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Marcel Ciolacu, acuzații către Klaus Iohannis și Guvern: Voi sunteți singurii responsabili pentru fiecare dintre miile de persoane infectate în fiecare zi! apare prima dată în Main News.

Source: New feed