Marcel Ciolacu acuză PNL: Pregătesc atacuri împotriva mea 

118

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, la sediul partidului, că „partenerii de coaliţie fac anumite şedinţe pe la Sinaia, unde hotărăsc că vinovaţii trebuie să fie cei de la ANRE şi să înceapă un atac asupra lui Ciolacu, Grindeanu şi Rafila”.

Liderul PSD a ţinut să precizeze că nu se va rupe coaliţia.

„Nu am vrut să vin aici cu un joc politic. Înţeleg că partenerii noştri de coaliţie fac anumite şedinţe pe la Sinaia, unde hotărăsc că vinovaţii trebuie să fie cei de la ANRE şi să înceapă un atac asupra lui Ciolacu, Grindeanu şi Rafila. Nu am nicio problemă, pentru că nu facem balet, totuşi, politica înseamnă mai mult decât un sport alb şi uşor, dar adevărul este unul singur, politica în Energie o face Ministerul Energiei”, a spus Ciolacu.

El a precizat că legislaţia secundară, după ce au dat Ordonanţa, ”în aplicare o pun cei de la ANRE”.

„Nu sunt un fan al celor de la ANRE, dimpotrivă, dar ca să ştim tot tabloul şi tot adevărul, ANCOM-ul, domnul Ionescu, a avertizat pe fostul prim-ministru, Florin Cîţu şi pe domnul Virgil Popescu, ce se va întâmpla în energie în perioada următoare şi nu s-a luat nicio măsură, dimpotrivă, i-au râs în nas”, a mai declarat preşedintele PSD.

El a continua: „Marea guvernare de dreapta, cu primii-miniştri, au făcut o o tâmpenie, care ne-a adus în această situaţie. Marea liberalizare a energiei de fapt a creat şmecheri din nou, în energie şi speculaţie pe piaţă. Mai mult, în doi ani de zile, au făcut datorii la bugetul statului, singurul stat european, de 200 de miliarde de lei”.

Liderul PSD spune că nu sunt tensiuni în coaliţie. „Eu vă spun ce aud şi eu pe surse şi v-am zic că nici nu mă deranjează măcar. Aşa este în politică. Coaliţia nu se rupe, coaliţia va funcţiona”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Marcel Ciolacu acuză PNL: Pregătesc atacuri împotriva mea  apare prima dată în Main News.

Source: New feed