Marcel Ciolacu a anunțat când va fi votată legea bugetului pe 2022

27

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a anunțat luni, 20 decembrie, că legea bugetului pentru anul 2022 va fi votată joi, 23 decembrie, în plenul reunit al Senatului și Camerei Deputaților. 

Până marți, 21 decembrie, pot fi depuse amendamente la legea bugetului de stat, după cum a afirmat președintele Camerei Deputaților.

„Am decis în Birourile Permanente Reunite (BPR) calendarul şi comisiilor şi faptul că se va desfăşura cu prezenţa fizică a parlamentarilor, având clar în regulament dreptul de înlocuire a colegilor care nu sunt. Este până mâine (marți, 21 decembrie – n.red.) la ora 12:00 perioada depunerii amendamentelor şi joi (23 decembrie – n.red.) încep dezbaterile, urmând să mai facem un birou permament pe data de 23 decembrie. Joi în plen dezbateri şi supunere la vot, urmând să facem timpii de dezbatere în funcţie de câte amendamente sunt”, a afirmat Marcel Ciolacu luni, 20 decembruie, la Parlament, citat de News.ro.

Proiectele de lege privind bugetul de stat pe 2022 și bugetul asigurărilor sociale pentru anul viitor au fost aprobate în ședința de guvern de luni, 20 decembrie.

Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Articolul Marcel Ciolacu a anunțat când va fi votată legea bugetului pe 2022 apare prima dată în Main News.

Source: New feed