Maia Sandu, întâlnire cu Laura Codruța Kovesi: Am discutat despre nevoia de a impulsiona reformele din sistemul justiției în Republica Moldova

30

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit, duminică, la Bruxelles, cu Laura Codruța Kovesi, procuror șef al Parchetului European. Maia Sandu a menționat că discuțiile s-au referit la impulsionarea reformelor din justiție în Republica Moldova și la stabilirea unei relații de colaborare cu Parchetul European.

„Am avut astăzi, la Bruxelles, o întrevedere cu Laura Codruța Kövesi, Procuror-șef al Parchetului European. Am discutat despre nevoia de a impulsiona reformele din sistemul justiției în Republica Moldova.

De asemenea, ne-am manifestat interesul reciproc de a stabili o relație de colaborare între Parchetul European și instituțiile de combatere a corupției din Republica Moldova. Este un prim pas pentru a iniția și a desfășura activități comune în ceea ce privește combaterea contrabandei și a spălării de bani”, a scris Maia Sandu pe Facebook.

Articolul Maia Sandu, întâlnire cu Laura Codruța Kovesi: Am discutat despre nevoia de a impulsiona reformele din sistemul justiției în Republica Moldova apare prima dată în Main News.

Source: New feed