Maia Sandu a preluat funcția de președinte al Republicii Moldova: Am planuri mari pentru ţara noastră, dar nu le pot realiza de una singură / Alegeri anticipate, nu există altă soluţie

31

Maia Sandu a preluat oficial funcția de președinte al Republicii Moldova și a cerut implicarea cetățenilor pentru a-și duce la bun sfârșit planurile pe care le are pentru țară. Igor Dodon a așteptat-o cu un buchet de flori, iar Maia Sandu a refuzat să dea mâna cu acesta, invocând restricțiile sanitare, potrivit News.ro.

Niciodată nu aş fi ajuns preşedintă fără implicarea voastră. Sunt una din voi, un om simplu. Ca şi mine, voi credeţi că implicarea este soluţia. În noiembrie aţi oferit cel mai mare capital de încredere unui preşedinte care intră în funcţie. Cu speranţe eu intru pe poarta preşedinţiei. Celor din diasporă eu vreau să vă mulţumesc din suflet şi să vă rog să mergem în continuare împreună. Victoria va fi atunci când politicienii vor fi slujitori ai cetăţenilor. Pentru ca să reuşim, energia din ziua alegerilor trebuie să rămână aici pentru patru ani. Energia voastră este decisivă pentru ca să transformăm Moldova cu adevărat. Am planuri mari pentru ţara noastră, dar nu le pot realiza de una singură. Am nevoie de suportul dvs., dragi cetăţeni. Aşteptările sunt mari, dar provocările sunt şi mai mari”, a declarat Maia Sandu.

Președintele Republicii Moldova susține că nu există altă soluție decât organizarea unor alegeri anticipate.

Pe 15 noiembrie a fost un vot pentru dreptate. Speriaţi de această unitate, politicienii duc ţara în haos. Politicieni care nu se lăsă de fotolii, încearcă să provoace haos total. Ce deputaţi sunt acei care încearcă să aloce bani pentru oamenii nevoiaşi, taie orice şansă a ţării pentru a obţine ajutor financiar. Ce fel de deputaţi sunt cei care amnistiază hoţi. Ei nu sunt oameni de stat. Dragi cetăţeni, avem nevoie de un stat bun.  Voi respecta Constituţia şi legile, oamenii însă nu mai pot aştepta. Politica nu mai poate fi făcută pe protecţia oligarhilor. Programul pe care l-am propus va fi cel mai dus cu un Guvern şi Parlament care va înţelege sensul votului de pe 15 noiembrie. Alegeri anticipate, nu există altă soluţie”, a precizat președintele Republicii Moldova.

Limba de acces a site-ului Președinției a fost modificat, transformându-se din moldovenească – MD, în limba română – RO.

Sursă foto: maiasandu2020.md

Articolul Maia Sandu a preluat funcția de președinte al Republicii Moldova: Am planuri mari pentru ţara noastră, dar nu le pot realiza de una singură / Alegeri anticipate, nu există altă soluţie apare prima dată în Main News.

Source: New feed