Mai mulți membri PSD au călătorit la Baia Mare cu o cursă specială charter a Tarom/ Mezei: Un contract total normal

478

Fostul director general al companiei Tarom, Mădălina Mezei, susține că mai mulți membri ai Partidului Social Democrat au călătorit la Baia Mare cu o cursă specială charter Tarom, pentru a participa la nunta președintelui CJ Maramureș, Gabriel Zetea.

„S-a solicitat organizarea unei curse charter contra preţului posibil oferit de TAROM. Este un contract total normal. În weekend îmi amintesc, a fost discutată organizarea unei curse charter, am oferit un preţ, o disponibilitate de aeronave, s-a încheiat un contract, s-a plătit, nu este nimic ilegal sau atipic”, a spus Mădălina Mezei, la Digi24.ro.

Premierul demis Viorica Dăncilă şi foştii miniştri Doina Pană şi Lia Olguţa Vasilescu au lăsat deoparte lupta politică și au „zburat” de la București în Maramureș, la nunta colegului de partid, Gabriel Zetea, în urmă cu o săptămână.

Imediat după lansarea programului electoral de la Romexpo, Viorica Dăncilă a petrecut la nunta președintelui Consiliului Județean Maramureș.

„Nuntă mare-n Maramureş! Casă de piatră, Gabi Zetea! Noi ne distrăm, sper că şi voi, dragi prieteni!”, a scris fostul ministru Doina Pană pe Facebook.

Inquam photos/ Octav Ganea

Articolul Mai mulți membri PSD au călătorit la Baia Mare cu o cursă specială charter a Tarom/ Mezei: Un contract total normal apare prima dată în Main News.

Source: New feed