MAI demarează acțiuni pentru depistarea transportatorilor neautorizați de persoane. Măsura, după cazul de la Caracal

433

Ministrul interimar al afacerilor interne a dispus Poliției Române demararea unor acțiuni permanente pentru depistarea celor care efectuează transport neautorizat de persoane.

„Desfășurate în toată țara, acțiunile vizează, în principal, depistarea celor care efectuează transport neautorizat de persoane, punând în pericol pasagerii. În același timp, vor fi sancționate orice alte încălcări ale OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată.

În controalele din trafic, dar și de la sediile societăților comerciale, sunt vizate atât persoanele fizice neautorizate, cât și firmele care realizează astfel de activități, contra cost, fără licență și autorizație de transport.

Acțiunile vor fi concentrate în special în apropierea zonelor de îmbarcare și debarcare a pasagerilor din stațiile pentru mijloacele de transport în comun, gări, autogări sau pe traseele de deplasare ale acestor autovehicule.

În activități, alături de polițiști rutieri, de ordine publică, de investigarea criminalității economice și de la transporturi, vor fi angrenați și specialiști ai Registrului Auto Român și ai Inspectoratului Teritorial de Muncă”, transmite MAI.

Articolul MAI demarează acțiuni pentru depistarea transportatorilor neautorizați de persoane. Măsura, după cazul de la Caracal apare prima dată în Main News.

Source: New feed