Ludovic Orban, sprijin pentru Florin Cîțu: Este premierul care reprezintă PNL

18

Contracandidatul lui Florin Cîțu în lupta pentru șefia Partidului Național Liberal (PNL), Ludovic Orban, a declarat, vineri, 3 septembrie, că nu îi va permite niciunui parlamentar al PNL să voteze o moțiune de cenzură împotriva Guvernului, atât timp cât premierul reprezintă partidul.

Președintele PNL, în schimb, l-a criticat pe Florin Cîțu pentru modul în care a gestionat remanierea fostului ministru al Justiției, Stelian Ion.

Premierul Cîțu n-a întrebat pe nimeni când l-a remaniat pe Stelian Ion. S-a comportat într-un mod în care nu a consultat președintele partidului, eu am fost informat printr-un sms cu 2 minute înainte de declarația făcută de premier. Oricine are ochi și minte poate sa vadă adevărul în această situație”, a declarat, vineri, președintele PNL, înainte de ședința Biroului Politic Național al PNL.

Întrebat dacă programul „Anghel Saligny”, cunoscut în spațiul public drept „PNDL 3”, a fost folosit în campania internă din PNL, Ludovic Orban a răspuns: „Nu se vede cu ochiul liber?”.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Ludovic Orban, sprijin pentru Florin Cîțu: Este premierul care reprezintă PNL apare prima dată în Main News.

Source: New feed