Ludovic Orban, optimist asupra votului din Parlament: Sunt foarte încrezător că va trece acest guvern.

438

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat în urma negocierilor avute cu liderii partidelor parlamentare că este optimist asupra votului din Parlament.

”Negocierile au decurs bine, ne-am înțeles bine și cu aproape fiecare formațiune politică am convenit un cadru de colaborare politică, acorduri care se vor concretiza și care vor fi supuse aprobării forurilor statutare din PNL și pentru fiecare partid în parte. Sunt foarte optimist și încrezător că va trece acest guvern.

Am avut, în mod evident, câteva puncte în care nu am putut ajunge la un acord. Nu am putut accepta un minister pentru Republica Moldova, dar suntem de acord cu înființarea unui departament în subordinea premierului.

De asemenea, în ceea privește alegerea primarilor în două tururi, PNL susține cu toată tăria alegerea primarilor în două tururi.

În ceea ce privește participarea la guvernare, nu s-a exprimat dorința de a participa la guvernare cu miniștri. În cadrul negocierilor s-a concluzionat că va fi un guvern monocolor liberal, dar și cu tehnicieni la anumite ministere”, a spus Ludovic Orban.

Articolul Ludovic Orban, optimist asupra votului din Parlament: Sunt foarte încrezător că va trece acest guvern. apare prima dată în Main News.

Source: New feed