Ludovic Orban: Mâine aprobăm un protocol de colaborare cu PMP

23

Ludovic Orban a anunțat că PNL va semna un protocol de colaborare cu PMP în consiliile județene și locale, inclusiv în București. Președintele Partidului Național Liberal susține că nu exclude posibilitatea ca Mihail Neamțu să fie unul dintre viceprimari.

Ludovic Orban a declarat că PNL va semna un protocol de colaborare cu PMP în consiliile județene și locale, inclusiv în București.

Mâine aprobăm în forurile de conducere un protocol de colaborare cu PMP în consiliile judeţene şi locale, inclusiv la Bucureşti. PMP e aliat cu noi la guvernare şi chiar dacă a existat o candidatură separată, care trebuie să recunoaştem ne-a dat ceva emoţii. M-a surprins candidatura. La experienţa pe care o are fostul preşedinte ar fi trebuit să ştie că voturile pe care le va obţine vin de la electoratul de dreapta. Iar candidatura a redus din voturile pentru Nicuşor Dan. Chiar dacă am pierdut din voturile unor votanţi de dreapta, Nicuşor Dan a reuşit să câştige”, a declarat, duminică, Ludovic Orban, la RTV.

Președintele PNL a adăugat că nu exclude posibilitatea ca Mihail Neamțu să fie unul dintre viceprimari.

Mă întorc în istorie un pic, deşi am spus că nu o s-o fac. Aia cu legenda că s-ar fi negociat să fie Neamţu candidat la Sectorul 3 şi că nu am acceptat noi, este o legendă, o poveste. Nici acum nu s-a discutat ca Mihail Neamţu să fie viceprimar general. Sigur o să discutăm lucrurile pentru ca lucrurile să fie cât mai bine în următorii patru ani”, a adăugat Ludovic Orban.

CITEȘTE ȘI: Lider PMP: Am obţinut şi acordul colegilor pentru a propune un protocol de colaborare cu PNL / Pentru parlamentare, partidul va merge pe cont propriu

 

 

Sursă foto: Inquam photos/ George Călin

Articolul Ludovic Orban: Mâine aprobăm un protocol de colaborare cu PMP apare prima dată în Main News.

Source: New feed