Ludovic Orban, întâlnire cu reprezentanții minorităților naționale

47

Președintele Partidului Național Liberal a avut, marți, o întâlnire cu reprezentanții minorităților naționale din Parlamentul României, potrivit Agerpres

Negocierile pentru formarea unui nou Guvern vor fi reluate joi, după ce Dan Barna a propus, marți, ca șefia Camerei Deputaților să fie preluată de Cătălin Drulă, în timp ce liderii celor trei partide, PNL, USR-PLUS și UDMR, ar urma să fie vicepremieri.

CITEȘTE ȘI: Liderul USR, propunere pentru PNL : Cătălin Drulă, preşedintele Camerei Deputaţilor. Orban, Barna şi Hunor, vicepremieri

Ludovic Orban a reacționat, spunând că rămâne consecvent acordului agreat cu liderii USR-PLUS și UDMR pentru a comunica împreună deciziile luate în urma negocierilor.

Am convenit în cursul primelor două zile de negocieri pe care le-am avut cu liderii USR-PLUS și UDMR să comunicăm doar împreună și doar acele lucruri asupra cărora am ajuns la un acord. Înțelegerea noastră comună a fost să evităm comunicările individuale de poziții care nu au făcut obiectul consensului dintre liderii celor trei formațiuni. Rămân consecvent acordului agreat cu ceilalți parteneri de discuție”, a precizat Ludovic Orban, pe Facebook.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Articolul Ludovic Orban, întâlnire cu reprezentanții minorităților naționale apare prima dată în Main News.

Source: New feed