Ludovic Orban: Există posibilitatea să candidez la președinție

27

Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, nu exclude o candidatură la președinția României, în contextul în care Klaus Iohannis nu va mai avea dreptul să candideze pentru funcția supremă în stat.

„Mi s-a pus o întrebare într-o emisiune şi am dat răspunsul la această întrebare că în momentul în care am anunţat intenţia de a candida pentru un nou mandat la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, există şi această posibilitate pe care o tratez cu seriozitate (n.r. – de a candida la preşedinţie). PNL, sub conducerea mea, a luat cea mai bună decizie privind candidatul la funcţia de preşedinte al României în aşa fel încât să câştigăm, dar avem un preşedinte al României care a fost susţinut ca şi candidat la preşedinţia României tot de PNL. Suntem în parteneriat cu preşedintele României şi când o să vină timpul alegerilor prezidenţiale, o să discutăm despre candidatul la alegerile prezidenţiale”, a declarat Ludovic Orban, citat de Agerpres.

Alegerile prezidențiale vor avea loc la finalul anului 2024. Până atunci, în această vară, Ludovic Orban va concura pentru funcția supremă în Partidul Național Liberal.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Articolul Ludovic Orban: Există posibilitatea să candidez la președinție apare prima dată în Main News.

Source: New feed