Ludovic Orban, după întâlnirea conducerii PNL cu Klaus Iohannis: Am discutat despre o analiză a alegerilor şi pentru formarea unei majorităţi parlamentare

256

Ludovic Orban a declarat marți seară, după ce conducerea PNL s-a întâlnit la Vila Lac 1 cu președintele Klaus Iohannis, că tema principală de discuții a fost formarea unei majorități parlamentare. Președintele liberalilor a precizat că partidul pe care îl conduce nu a luat o decizie privind propunerea de premier sau împărțirea ministerelor în viitorul Cabinet. 

Am discutat despre o analiză a alegerilor şi pentru formarea unei majorităţi parlamentare şi constituirea cât mai rapidă a unui Guvern”, a declarat, marți seară, Ludovic Orban.

CITEȘTE ȘI: SURSE Nicolae Ciucă, favorit pentru funcția de prim-ministru

În ceea ce privește zvonurile potrivit cărora Nicolae Ciucă ar fi premierul propus de PNL și reacțiile negative ale UDMR și USR privind această decizie, Orban a menționat că PNL nu a stabilit, încă, un nume cu care să se ducă la consultările de la Palatul Cotroceni.

Îşi dau cu părerea fără să fi luat noi încă o decizie de propunere a unui premier”, a spus Orban.

Președintele liberalilor susține că nu au fost discuții privind împărțirea ministerelor în viitorul Guvern.

Nu a existat această discuţie. V-am spus a fost o discuţie legată de strategia de formare a unei majorităţi parlamentare şi de constituire cât mai rapidă a unui Guvern”, a adăugat fostul premier.

CITEȘTE ȘI: Rareș Bogdan: Premierul îl va alege preşedintele din propunerile făcute de PNL / Avem o majoritate confortabilă de 260 de parlamentari

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Ludovic Orban, după întâlnirea conducerii PNL cu Klaus Iohannis: Am discutat despre o analiză a alegerilor şi pentru formarea unei majorităţi parlamentare apare prima dată în Main News.

Source: New feed