Lucian Bode, după ce și-a preluat mandatul de ministru al Internelor: Scopul nostru nu este să sancţionăm cetăţenii, ci de a limita răspândirea COVID-19

28

Noul ministru de Interne, Lucian Bode, și-a preluat, joi, mandatul, de la Marcel Vela. Acesta a cerut o prezență cât mai eficientă în teren a polițiștilor, în perioada sărbătorilor de iarnă și susține că amenzile date de Poliție nu au scopul de sancționa cetățenii, ci de a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2. 

Lucian Bode a fost așteptat pe treptele Ministerului de Interne de Marcel Vela și de secretarul de stat Raed Arafat, în cadrul unei ceremonii cu gară de onoare și fanfară.

Ne dorim să trecem cât mai repede de această perioadă complicată, dar suntem în stare de alertă şi în aceste condiţii le-am transmis colegilor din MAI, şefilor de structuri că sunt interesat de o prezenţă cât mai eficientă în teren, în această perioadă, în perioada sfintelor sărbători pentru că vreau ca românii să se simtă în siguranţă”, a declarat Lucian Bode.

Ministrul de Interne susține că scopul Poliției este de a limita răspândirea COVID-19, nu de a sancționa cetățenii.

Scopul nostru nu este să sancţionăm cetăţenii, scopul nostru este de a limita răspândirea COVID-19 şi acest lucru l-am transmis la întâlnirea cu colegii, în momentul preluării mandatului”, a adăugat Bode.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Articolul Lucian Bode, după ce și-a preluat mandatul de ministru al Internelor: Scopul nostru nu este să sancţionăm cetăţenii, ci de a limita răspândirea COVID-19 apare prima dată în Main News.

Source: New feed