Liviu Dragnea insistă din penitenciar să o conteste pe Viorica Dăncilă, în funcția de președinte al PSD

456

Liviu Dragnea, aflat închis în penitenciar, cere în continuare anularea alegerii conducerii PSD, în persoana Vioricăi Dăncilă și insistă cu dizolvarea Partidului Social Democrat. Fostul președinte al partidului a făcut apel la decizia Tribunalului București.

Pentru moment nu a fost emis un termen de judecată, dosarul aflându-se pe rolul Curții de Apel București.

Liviu Dragnea a depus o cerere de intervenție în cazul modificării de statut a PSD. Cererea are ca obiect modificările din 29 iulie prin care statutul partidului s-a modificat, fiind alese organele de conducere ale PSD. Concret, fostul lider PSD solicită respingerea de validare a modificărilor.

Liviu Dragnea susţine, în cererea de intervenţie adresată Tribunalului Bucureşti, că, având că vedere că cele două angajate DGASPC care au lucrat în realitate la PSD Teleorman au comis fapte de fraudă, activitatea organizaţiei judeţene a fost ilicită în perioada 2006-2012, ceea ce duce, potrivit legii, la dizolvarea acesteia. În condiţiile în care la votarea modificărilor de statut din 29 iulie au participat inclusiv reprezentanţi ai PSD Teleorman, Liviu Dragnea susţine că PSD şi-a însuşit actul ilegal comis de organizaţia Teleorman, ceea ce ar putea duce chiar la dizolvarea întregii formaţiuni.

Află mai multe detalii aici:

EXCLUSIV Conținutul cererii lui Liviu Dragnea : Conduita PSD Central echivaleaza cu însușirea actului ilegal comis de organizația Teleorman. Duce chiar la dizolvarea partidului

sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Articolul Liviu Dragnea insistă din penitenciar să o conteste pe Viorica Dăncilă, în funcția de președinte al PSD apare prima dată în Main News.

Source: New feed