LIVE Ziua 177 a războiului din Ucraina | Forțele ruse i-ar fi instruit pe angajaţii centralei nucleare Zaporojie să nu meargă la serviciu, anunţă serviciul de intelligence militar ucrainean

133

Forțele armate ale Federației Ruse i-ar fi instruit pe angajaţii centralei nucleare Zaporojie să nu se prezinte vineri la lucru, pe fondul îngrijorărilor cu privire la un incident planificat, au precizat reprezentanți ai serviciului de intelligence militar ucrainean (GUR) pentru NBC News.

Mainnews.ro transmite cele mai importante informații din ziua 177 a războiului din Ucraina:

11:37 – Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a anunțat descoperirea unui angajat al diviziei de securitate a Oficiului Radei Supreme din Ucraina, convins să coopereze de un agent FSB în timpul unei călătorii în Crimeea, efectuată înainte de începerea invaziei pe scară largă, notează Ukrinform.

9:54 – Un incendiu a avut loc la un depozit de muniţii din provincia rusă Belgorod, alte două explozii au avut loc în apropierea bazei aeriene Belbek, în Peninsula Crimeea. De asemenea, apărarea antiaeriană a fost activată în apropiere de Kerci, iar o dronă ucraineană a fost doborâtă, relatează The Guardian.

Informații transmise din timpul invaziei ruse în Ucraina: 

Articolul LIVE Ziua 177 a războiului din Ucraina | Forțele ruse i-ar fi instruit pe angajaţii centralei nucleare Zaporojie să nu meargă la serviciu, anunţă serviciul de intelligence militar ucrainean apare prima dată în Main News.

Source: New feed