Liderul USR, propunere pentru PNL : Cătălin Drulă, preşedintele Camerei Deputaţilor. Orban, Barna şi Hunor, vicepremieri

89

Liderul USR a lansat o propunere către PNL pentru reluarea negocierilor în vederea formării noului guvern. Astfel, Cătălin Drulă a fost propus preşedinte al Camerei Deputaţilor, iar Dan Barna, Ludovic Orban şi Kelemen Hunor vicepremieri.

Dacă este o miză importantă în aceste zile pentru România, aceea este programul de guvernare. Discuţiile trenează pentru că se percepe că suntem într-un blocaj legat de alocarea funcţiilor şi ambiţii personale ale mele şi ale domnului Orban. (..) Secvenţa în care ne propunem să facem un guvern de oportunitate este de neacceptat pentru noi. Am propus mai multe soluţii, au fost refuzate. Încercăm o nouă soluţie şi propunem o altă candidatură la conducerea Camerei Deputaţilor. Propunerea este domnul Cătălin Drulă. Le propun lui Ludovic Orban şi Kelemen Hunor sa intrăm împreună în acest guvern ca vicepremieri, a spus Dan Barna.

Sursa: Inquam Photos/Octav Ganea

Articolul Liderul USR, propunere pentru PNL : Cătălin Drulă, preşedintele Camerei Deputaţilor. Orban, Barna şi Hunor, vicepremieri apare prima dată în Main News.

Source: New feed