Klaus Iohannis și-a depus candidatura la alegerile prezidențiale: Este nevoie de o muncă imensă pentru a repara tot ce a stricat PSD

417

Actualul președinte al României, Klaus Iohannis, își depune vineri candidatura pentru un nou mandat la alegerile prezidențiale, la Biroul Electoral central.

„Am depus peste 2 milioane 200 de mii de semnături are românilor care susțin această candidatură. Este un număr imens și acest număr mă bucură foarte mult. În același timp trebuie să spun că sunt foarte bucuros că s-a reușit această acțiune de strângere de semnături evident prin și cu sprijinului PNL și a celor care au dorit să fie alături de noi. Este un moment important și cred că este bine să explic un pic și de ce doresc să candidez pentru un mandat.

Toată lumea în aceste zile își declară cele mai bune intenții și cred că este momentul să spun ce mă motivează pentru a depune candidatura pentru încă un mandat.

Este o perioadă complicată pentru România și este nevoie de o muncă imensă pentru a repara tot ce a stricat PSD în acești aproape trei ani. Este nevoie de modernizarea României, de spitale moderne, de autostrăzi, de școli curate. Iar toate aceste lucruri trebuie reclădite și trebuie să înțelegem că acest lucru poate să fie denumit simplu: România normală. Ceea ce îmi doresc eu pentru țara mea, este o România normală.

România normală este o țară din care tinerii nu mai vor să plece, este țara din care mulți dintre cei care au plecat vor să se întoarcă cu drag și cu speranță. În acești ani, trebuie să vedem imensa pagubă produsă de PSD și cred că pot să spun la sfârșit de mandat că am reușit prin mijloacele constituționale să previn foarte multe din stricăciunile planificate de PSD. Chiar recent am avut o reușită notabilă împreună cu românii când am reușit la referendumul din 26 mai împreună cu 6,3 de români să oprim distrugerea justiției planificată de PSD”, a declarat Klaus Iohannis.

Știre în curs de actualizare

Foto: Inquam photos/ George Călin

Articolul Klaus Iohannis și-a depus candidatura la alegerile prezidențiale: Este nevoie de o muncă imensă pentru a repara tot ce a stricat PSD apare prima dată în Main News.

Source: New feed