Klaus Iohannis: Nu putem rezolva probleme din educație peste noapte / Nu avem resurse financiare nelimitate

32

Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban participă, miercuri, la Palatul Cotroceni, la Conferința „România Educată – politici publice şi coordonarea surselor de finanţare”. Președintele statului a afirmat că problemele actuale din educație nu pot fi rezolvate peste noapte, oricât de mult ne-am dori acest lucru. 

„Trebuie să acceptăm că nu avem resurse financiare nelimitate. Nu putem rezolva problemele din educație peste noapte, chiar dacă ne dorim acest lucru”, a declarat Klaus Iohannis, miercuri, la Cotroceni.

Ludovic Orban a declarat că în România a existat foarte multă „improvizație” în domeniul educației și „nu a existat voința politică de a rezolva aceste problemele”.

Administrația Prezidențială a anunțat că în cadrul conferinței vor fi lansate patru documente de politică publică, rezultate în urma proiectului „Creşterea capacităţii autorităţilor publice de a aborda probleme cheie din educaţie pentru a atinge obiectivele propuse pentru 2030”.

Știre în curs de actualizare

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Klaus Iohannis: Nu putem rezolva probleme din educație peste noapte / Nu avem resurse financiare nelimitate apare prima dată în Main News.

Source: New feed