Klaus Iohannis, la ceremonia de la Palatul Cotroceni: De azi înainte, când spui România, spui Halep și când spui Halep, spui România/Simona Halep: Este mai greu decât la Wimbledon

561

Simona Halep a primit astăzi din partea președintelui Klaus Iohannis Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler.

La ceremonie au participat atât părinții Simonei, dar și alți sportivi cu performanțe în domeniu.

„Ca recunoaștere si prețuire profundă pentru câștigarea trofeului, precum și pentru parcursul profesional de excepție de până acum. Ați scris o pagina importanta din istoria tenisului romanesc în doar 55 de minute. Datorită talentului, pasiunii și a pregătirii constante ați reușit să deveniți prima câștigătoare din România care a obținut acest titlu. Felicitari! A fost mai mult decât un meci, a fost o lecție de concentrare.

Doamnă și domnule Halep vă felicit și vă mulțumesc pentru că ați crescut un mare sportiv și un om foarte curajos, muncitor, determinat, modest, sincer cu o conduită exemplară atât pe teren cât și in afara lui”, a spus președintele Klaus Iohannis.

„Vă mulțumesc foarte mult, este o mare onoare pentru mine, o recunoaștere și o prețuire față de munca mea. Sper prin aceste rezultate inspir pe toți copiii, le transmit plăcerea de a practica acest sport, care te ajută te dezvolți în cariera sportivă și în cea personală. Vreau le mulțumesc părinților, antrenorilor mei, pentru au construit această casă carerei mele, de aceea am ajuns la cel mai înalt nivel în tenis sunteți înțelegători cu mine. Le mulțumesc românilor de pretutindeni care susțin indiferent și necondiționat atunci când joc în orice țară, și pentru energia pozitivă atunci când o primesc când întorc in țară. Sunt mândră sunt româncă”, a spus Simona Halep, vizibil emoționată, în cadrul ceremoniei de la Cotroceni. 

Președintele Klaus Iohannis a decis acordarea celei mai înalte distincții a statului român, Ordinul Național „Steaua României”, în grad de Cavaler, tenismenei Simona Halep, după ce aceasta a câștigat finala de la Wimbledon, în fața Serenei Williams.

„Am intrat pe teren și am dat tot ce am putut. A fost visul mamei mele. Multumesc, mama! Mulţumesc ţării mele. Ma susţin de fiecare dată, oriunde aş juca”, a spus Simona Halep la finalul meciului.

Articolul Klaus Iohannis, la ceremonia de la Palatul Cotroceni: De azi înainte, când spui România, spui Halep și când spui Halep, spui România/Simona Halep: Este mai greu decât la Wimbledon apare prima dată în Main News.

Source: New feed