Klaus Iohannis, întâlnire cu tineretul Liberal: Sunt multe lucruri de făcut după eșecul PSD/ Orban: O bulibășeală în politica românească

404

Klaus Iohannis a participat, sâmbătă, la Venus, la Şcoala de vară a TNL. Preşedintele României le-a vorbit tinerilor liberali  despre campnaia electorală, dar și despre proasta guvernare a PSD.

Un pic, astăzi pot să-mi permit să mă simt și eu parte a generației altfel.

Organizația de tineret pe care o reprezentati acum este dintre organizațiile pe care le-am cunsocut până acum, cea mai tare.

Sunt foarte bucuros că am ocazia să vă vad și să vă spun câteva cuvinte.

Voi reprezentați forța tânără a celui mai important partid, deocamdată de opoziție, din România.

Țin să subliniez că prezența tinerilor la referendum se datorează campaniei făcută de voi.

Dragii mei, ne aflăm în fața unor bătălii electorale complicate. Avem peste puține luni alegeri prezidențiale, locale, parlamentare. Vă invit ca, împreună cu mine, să câștigăm toate aceste alegeri.

Sunteți generația care poate readuce speranța în societatea românească.

După dezastrul PSD-ist care a răpit ani de zile șansa României la guvernare, românii vor o guvernare care să le aducă șansa la bunăstare, prosperitate. Voi sunteți generația care poate aduce speranța, entuziasmul și credința în viitorul României.

Auzim vorbindu-se despre lipsa de capital uman, de resurse în pepinierele partidelor din România. Acesta este argumentul celor care nu vor să renunțe la funcție și nu vor să se dea la o parte să lase locul tinerilor. Avem și recent câteva exemple.

Sunt foarte multe lucruri de făcut și de realizat după guvernările eșuate ale PSD-ului. Proiectul pe care îl propun românilor este acela de a trăi, în sfârșit, într-o țară în care normalitatea este regula și nu invers. România normală este țara din care tinerii nu-și vor mai dori să plece definitiv pentru că nu au șanse aici.

Aveți alături de voi vechi liberali trecuți prin bătălii grele. Sunt liberali care au deja suficient de multă experiență și maturitate politică încât să înțeleagă momentul crucial în care se află România. Lumea în care voi veți fi oameni politici va fi diferită de cea în care trăim astăzi, așa că fiți onești, corecți și serioși, puneți principiile mai presus decât câștigul mărunt, învățați să fiți politicieni responsabili și decenți, cu o conduită credibilă. Nu îi luați drept modele pe cei care își folosesc vocea publică pentru a promova discursul urii, al intoleranței”, a declarat președintele Iohannis.

Ludovic Orban: În politica românească este o bulibășeală

„Dragii mei, e o bulibășeală  și o babilonie în politica românească în ultima vreme de cred că oamenii aproape  nu mai înțeleg nimic. O mișcare browniană în care aproape toți se ceartă între ei, fac un balans stânga-dreapta și nu mai înțelegi nimic din ceea ce vor.

Există, în schimb,  un punct de reazem, există un centru de greutate al  României, al vieții publice din România, care oferă siguranță pentru fiecare cetățean, care oferă stabilitate pentru România și care  oferă garanția pentru fiecare român că lucrurile se vor duce în direcția bună. Acest punct de reazem, acest centru de greutate, acest pol de stabilitate este, dragii mei, președintele Klaus Iohannis și alături de președintele Klaus Iohannis, Partidul Național Liberal”, a spus liderul PNL.

 

Articolul Klaus Iohannis, întâlnire cu tineretul Liberal: Sunt multe lucruri de făcut după eșecul PSD/ Orban: O bulibășeală în politica românească apare prima dată în Main News.

Source: New feed