Kelemen Hunor: Demiterea unui ministru, prerogativa exclusivă a premierului. Decizia nu se comentează, ci se aplică. UDMR acceptă această decizie

27

Liderul UDMR susţine că formaţiunea pe care o conduce a acceptat demiterea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii, menţionând că o astfel de decizie este prerogativa premierului. „Această decizie nu se comentează, ci se aplică”, susţine Kelemen Hunor.

„Azi dimineață m-a anunțat prim-ministrul Florin Cîțu despre decizia de a-l demite pe ministrul sănătății, Vlad Voiculescu. Demiterea unui ministru este prerogativa constituțională exclusivă a premierului, această decizie nu se comentează, ci se aplică. UDMR acceptă această decizie, și susținem coaliția, deoarece împreună ne-am asumat responsabilitatea pentru conducerea țării. Avem niște deziderate mari, importante pentru țară, trebuie numit un ministru nou în fruntea ministerului cât mai curând, și continuăm conform acordului de coaliție”, a scris liderul UDMR pe Facebook.

Premierul Florin Cîţu i-a demis, miercuri, pe ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu şi pe secretarul de stat Andreea Moldovan. Decizia a stârnit nemulţumiri în cadrul USR-PLUS.

Articolul Kelemen Hunor: Demiterea unui ministru, prerogativa exclusivă a premierului. Decizia nu se comentează, ci se aplică. UDMR acceptă această decizie apare prima dată în Main News.

Source: New feed