Ion Ștefan, propunerea lui Orban pentru Dezvoltare: Îmi recunosc greșeala și voi remedia situația/Aștept de la baronul PSD Marian Oprișan același lucru

357

Deputatul liberal Ion Ștefan, propunerea lui Ludovic Orban pentru ministerul Dezvoltării, a răspuns acuzațiilor conform cărora nu și-a declarat casa la primăria Focșani pentru a nu plăti impozit și spune că își recunoaște greșeala și că va remedia situația.

„Legea este lege pentru toată lumea! Am greșit, îmi recunosc greșeala și voi remedia situația, voi plăti tot ceea ce este de plătit la Primăria Focșani pentru casa în care locuiesc. Am acționat cu bună credință, an de an am achitat sumele care mi-au fost transmise de Primărie. Nu sunt dintre cei care să apeleze la artificii birocratice pentru a scăpa basma curată”, a scris deputatul liberal, pe pagina sa de socializare.

Cristi Mihăilă, primarul municipiului Focșani l-a acuzat pe Ion Ștefan că deține o casă care nu a fost declarată la primărie și că s-a sustras de la plata impozitelor.

Ion Ștefan spune că își va remedia greșeala, dar ar vrea și ca Marian Oprișan să-și declare bunurile pe care le deține la primărie.

“Și dacă legea este aceeași pentru toată lumea, aștept și de la baronul PSD Marian Oprișan ”mama mea sunt eu” să își scoată la iveală bunurile și să le treacă în declarația de avere pentru a-și plăti dările pentru domeniul întins pe multe hectare în care locuiește în apropiere de Focșani”, a spus Ion Ștefan.

Deputatul liberal a mai adăugat că nu a realizat recepția lucrărilor de la casă, însă o va face.

“Am început construcția casei în anii 2000, dar nu am mai realizat recepția lucrărilor, lucru pe care îl voi face cu celeritate. Este o situație despre care acum am aflat și voi întreprinde toate demersurile pentru a o remedia.
Sunt un bun contribuabil la bugetul statului, în calitate de antreprenor am plătit taxe și impozite care însumează, numai pe ultimii cinci ani, 97.146.293 lei! Pe lângă acestea voi achita și sumele care vor rezulta din calculul retroactiv al impozitului pe locuință, chiar dacă nimeni din primărie nu a constatat în cei 19 ani care s-au scurs până acum această neregulă”, a transmit deputatul Ștefan.

sursa foto: Facebook

Articolul Ion Ștefan, propunerea lui Orban pentru Dezvoltare: Îmi recunosc greșeala și voi remedia situația/Aștept de la baronul PSD Marian Oprișan același lucru apare prima dată în Main News.

Source: New feed