Ion Ștefan, în atenția procurorilor. S-ar fi întâlnit cu șefii Poliției din Vrancea după ce i-au oprit fiul în trafic – SURSE

26

Corpul de Control al Ministerului de Interne a sesizat procurorii, după ce deputatul Ion Ștefan, fost ministru al Dezvoltării în Guvernul Orban, ar fi convocat șefii Inspectoratului de Poliție Vrancea pentru a-i trage la răspundere, potrivit unor surse Main News.

Fostul deputat PNL, acum în grupul lui Ludovic Orban, ar fi recurs la acest gest după ce fiul său a fost oprit în trafic.

După ce Corpul de Control al MAI a făcut o serie de verificări în acest caz, ancheta a fost dată mai departe procurorilor.

Ion Ștefan este deputat în circumscripția Vrancea și a intrat în atenția publică în anul 2020 când și-a explicat o greșeală în legătură cu suprafața casei care era trecută în declarația de avere, menționând că cei care au construit-o au greșit „o grindă” și, în loc să iasă mansardă, a ieșit un etaj întreg.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Ion Ștefan, în atenția procurorilor. S-ar fi întâlnit cu șefii Poliției din Vrancea după ce i-au oprit fiul în trafic – SURSE apare prima dată în Main News.

Source: New feed