Iohannis: Pesediștii văd venind cea mai mare înfrângere de după Revoluție. PSD a ajuns la cel mai jos nivel

375

Președintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, în cadrul unui eveniment de campanie, că PSD va suferi cea mai mare înfrângere de după 1989 la alegerile prezidențiale. Șeful statului a menționat că guvernul liberal va garanta un venit decent pensionarilor.

„Ei, pesediștii, văd venind cea mai mare înfrângere de după Revoluție. Le e frică și se agață cu disperare de fiecare zi, cât mai rămân la putere. O disperare urâtă! Acești pesediști se agață de putere, doar-doar încă o zi în care mai pot da ceva din banii românilor baronilor roșii, doar-doar mai prind o zi o zi în care să mai angajeze niște neamuri, niște rude, niște incompetenți să mai strice ce a mai rămas din marile sisteme publice din România. Rușine PSD. O s-o încasați”, a declarat Klaus Iohannis.

Preşedintele României a acuzat PSD că „îşi bate joc” de pensionari.

„Nu pot să nu remarc că PSD a ajuns la cel mai jos nivel. Au început, din disperarea de a pierde puterea, să își bată joc de o categorie de români care merită respectul nostru, al tuturor. Îi bagă în disperare pe pensionari, venind cu o minciună gogonată pesedistă cum că guvernul lui Iohannis ar tăia pensiile. Vă dați seama ce jalnici sunt să se joace cu nervii și soarta pensionarilor, când ei de fapt nu au fost în stare să construiscă nimic durabil, nimic sustenabil. Este nevoie de un guvern al PNL pentru a ajunge să garantăm pensionarilor un venit cu adevărat decent în România”, a mai spus Iohannis.

Articolul Iohannis: Pesediștii văd venind cea mai mare înfrângere de după Revoluție. PSD a ajuns la cel mai jos nivel apare prima dată în Main News.

Source: New feed