Iohannis, mesaj de condoleanțe pentru victimele accidentului din Ialomița: Nepăsarea criminală a PSD costă vieți de români

439

Klaus Iohannis a transmis condoleanțe familiilor victimelor care au murit în urma accidentului de sâmbătă dimineată, din Ialomița. Președintele României dă vina pe guvernarea PSD pentru provocarea accidentului.

„Avem nevoie de infrastructură rutieră. Astăzi avem din păcate un exemplu de ce este absolută nevoie de infrastructură decentă. Azi-dimineață la 6 și ceva am primit mesaj cutremurător. Între Urziceni și Slobozia a avut loc un accident rutier groaznic cu 10 morți și aproape 10 răniți grav. M-a întristat foarte mult. Ce poți să spui, condoleanțe, îmi pare foarte rău.

Ce să înțelegem de aici? Să înțelegem că lipsa de infrastructură ucide precum și corupția ucide. Această nepăsare criminală a PSD-iștilor costă vieți de români. Avem nevoie de această infrastructură. Ideea cu autostrada nu este doar o ambiție politică. Nu este un moft. Acum, în secolul XXI, secolul mobilității, avem nevoie de infrastructură ca de aer, fiindcă altfel vom rămâne în urmă. Cum în urmă a rămas România fiindcă am avut din nefercirie atâția ani la conducere PSD-ului. Fără PSD România ar fi fost mult mai departe.  Fără PSD România ar fi fost în rând cu celelalte națiuni europene”, a spus președintele Klaus Iohannis.

Sâmbătă dimineață a fost produs un accident rutier grav în care un tir a lovit un microbuz cu care mai multe persoane mergeau la serviciu. În urma coliziunii 10 persoane au murit, inclusiv șoferul tirului.

sursa foto: PNL

Articolul Iohannis, mesaj de condoleanțe pentru victimele accidentului din Ialomița: Nepăsarea criminală a PSD costă vieți de români apare prima dată în Main News.

Source: New feed