Iohannis, liberalilor: Sunteţi cel mai puternic partid

484

Preşedintele Klaus Iohannis le-a spus liberalilor la Adunarea regională a organizaţiilor PNL regiunea Centru organizată la Braşov că sunt “cel mai puternic partid”.

“Astăzi am invitat partidele parlamentare la consultări. Evident, primii aţi fost voi, fiindcă sunteţi acum, cu voia românilor, cel mai important partid politic din România”, a spus şeful statului.

El a vorbit despre situaţia de după moţiunea de cenzură de joi.

“Primul lucru pe care mi l-a spus Ludovic (Orban – n.r.) a fost: 'Domnule preşedinte, Partidul Naţional Liberal este pregătit să preia guvernarea'”, a afirmat el.

“Sunteţi partidul cel mai votat şi de la voi aşteaptă românii soluţiile, soluţiile pentru România modernă, pentru România europeană, pentru România dezvoltată, pentru România sigură, pentru România care îşi respectă cetăţenii, pe scurt, de la voi şi de la mine aşteaptă România normală”, le-a mai spus el celor prezenţi.

La începutul evenimentului au fost proiectate, pe ecranele de lângă scenă, momente din întâlnirile pe care preşedintele Iohannis le-a avut cu lideri din întreaga lume, printre care preşedintele SUA, Donald Trump, şi preşedintele Franţei, Emmanuel Macron. AGERPRES/(A – autor: Oana Ghiţă, editor: Florin Marin, editor online: Irina Giurgiu)