Ioana Constantin și-a depus candidatura la Primăria Sectorului 1 din partea PMP

31

Ioana Constantin și-a depus oficial, joi, candidatura pentru funcția de primar al Sectorului 1 din partea Partidului Mișcarea Populară (PMP). Cu un program axat pe investiții, digitalizare și mai multă transparență, Ioana Constantin, care ocupă funcția de secretar general adjunct al formațiunii înființate de Traian Băsescu, îl va avea ca șef de campanie pe profesorul Cătălin Avramescu. 

„Mai puține taxe și impozite, mai multă transparență prin publicarea tuturor facturilor și contractelor; locuri de parcare pentru rezidenți; piețe moderne și curate, dar și piețe volante în fiecare cartier; creșe, grădinițe și școli moderne și sigure; locuri de joacă sigure și curate, dar și trotuare accesibile pentru mame și copii; siguranță și ordine publică; mai mult verde, mai puțină poluare: în fiecare cartier, contruim grădini urbane comunitare dedicate membrilor comunității; oprim depozitările ilegale de deșeuri.

Avem multe de reparat, de continuat, de făcut pentru sectorul nostru. Iar votul vostru este mai presus de orice negociere politică,” a spus Ioana Constantin, după depunerea candidaturii.

Pentru funcția de primar al Sectorului 1 și-au mai anunțat candidatura: Daniel Tudorache (PSD), Clotilde Armand (USR PLUS și PNL), Adina Alberts (Pro România), Amalia Nenovici (ALDE). Alegerile locale vor avea loc în acest an pe 27 septembrie într-un singur tur de scrutin.

Sursa foto: Facebook / Ioana Constantin

 

Articolul Ioana Constantin și-a depus candidatura la Primăria Sectorului 1 din partea PMP apare prima dată în Main News.

Source: New feed