Întâlnirea Dăncilă-Mike Pence, amânată. Fifor: E o chestiune legată de procedurile din Congresul SUA

472

Mihai Fifor spune că întâlnirea dintre Viorica Dăncilă și vicepreședintele SUA, Mike Pence, a fost amânată din cauza unei „chestiuni legată de procedurile din Congresul Statelor Unite”.

„Eu am înțeles că este o chestiune legată de procedurile din Congres, ați văzut că și acolo există o procedură care urmează să se desfășoare, așteptăm să vină acasă doamna prim ministru și cu siguranță vă va oferi mai multe informații.

Haideți să nu ne imaginăm că primul ministru al României se gândește într-o dimineață să se urce în avion și să plece în SUA și să bată pe la ușile birourilor unor oficiali, sigur că a fost o întâlnire programată, doamna prim ministru este însoțită de o delegație de colegi de ai mei din Guvern”, a declarat Mihai Fifor.

Aflându-se în Statelor Unite, Viorica Dăncilă a susținut că va avea o întrevedere cu vicepreședintele SUA Mike Pence. Vizita nu a mai avut însă loc, deoarece, Pence a explicat că nu are timpul necesar.

 

 

Articolul Întâlnirea Dăncilă-Mike Pence, amânată. Fifor: E o chestiune legată de procedurile din Congresul SUA apare prima dată în Main News.

Source: New feed